top of page

Ballet i orquestra simfònica al Festival Castell de Peralada

DIARI DE GIRONA

Ballet i orquestra simfònica al Festival Castell de Peralada

Auditori Parc del Castell· 13 i 14 de juliol

El Festival de Peralada continua endavant amb les actuacions. Aquest divendres serà el torn del ´Ballet Du Capitole de Toulouse "Giselle"', una apoteosi romàntica per a una nit de fades. Giselle és una obra mestra indiscutible del ballet romàntic i un dels més aplaudits al llarg del segle passat. L´endemà l´Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà ´Pere i el Llop´, amb la participació d'una de les formacions de referència de la cultura urbana, els Brodas Bros.

Featured Posts
Revenez bientôt
Dès que de nouveaux posts seront publiés, vous les verrez ici.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page