Ballet i orquestra simfònica al Festival Castell de Peralada

DIARI DE GIRONA

Ballet i orquestra simfònica al Festival Castell de Peralada

Auditori Parc del Castell· 13 i 14 de juliol

El Festival de Peralada continua endavant amb les actuacions. Aquest divendres serà el torn del ´Ballet Du Capitole de Toulouse "Giselle"', una apoteosi romàntica per a una nit de fades. Giselle és una obra mestra indiscutible del ballet romàntic i un dels més aplaudits al llarg del segle passat. L´endemà l´Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà ´Pere i el Llop´, amb la participació d'una de les formacions de referència de la cultura urbana, els Brodas Bros.

Featured Posts
Posts à venir
Tenez-vous à jour...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square